Wie wij zijn

De Ruijter, Brinta, Venz, Roosvicee en Karvan Cévitam, dat zijn nog eens bekende merken. Bij Kraft Heinz in Utrecht zorgen we er met ruim honderd collega’s voor, dat deze producten in de supermarkt staan. Van grondstof tot verpakt product. Wij zijn er super trots op dat wij aan deze A-kwaliteit producten werken.

De fabriek van Kraft Heinz in Utrecht bestaat eigenlijk uit drie fabrieken. De productie van Brinta is namelijk heel anders dan die van hagelslag, vlokken of siroop. Toch zijn we wel één team. En dat merk je in je dagelijks werk.

De sfeer en cultuur binnen Kraft Heinz is hecht en we communiceren direct. Er wordt in vaste ploegen gewerkt en regelmatig wordt er iets georganiseerd. We hebben een personeelsvereniging, maar collega’s organiseren ook zelf een squashavond of vrijdagmiddagborrel.

Onze productielijnen zijn behoorlijk complex. Daardoor duurt het even voor je de lijn echt goed kent. Dat maakt ook dat jij niet zomaar inwisselbaar bent. Ben je goed ingewerkt, dan hebben we je ook nodig.

a merken bij heinz

Kraft Heinz is een mooie, solide werkgever, die mensen zekerheid kan bieden. Wanneer wij operators in dienst nemen, doen we dat graag voor een lange termijn. Wil jij jezelf ontwikkelen, dan zijn er kansen om door te groeien. In Utrecht val je onder de cao zoetwaren en dat is een stevige cao met marktconforme salarissen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we een fietsplan en zorgen ervoor dat je met een flinke korting kunt sporten. Ook is er een eindejaarsuitkering van 3,5%.

Houd je van aanpakken en zeg je waar het op staat, dan pas je bij ons. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Voor het tillen van grondstoffen gebruiken we zuignappen en voor het stapelen op pallets werken we met robotarmen. Zo creëren we de ideale werkomstandigheden voor iedereen.

Is werken aan mooie, bekende merken bij een grote en unieke werkgever iets voor jou? Ga dan snel naar onze vacatures en reageer. Wij kijken naar je uit!

Vacatures Kraft Heinz Utrecht

Doorgroeimogelijkheden

Kraft Heinz is een mooie, solide werkgever, die mensen zekerheid kan bieden. Wanneer wij medewerkers in dienst nemen, dan doen we dat graag voor een lange termijn. Wil jij jezelf ontwikkelen, dan zijn er kansen om door te groeien.
Privacy Disclaimer
www.robertbuning.nl | www.vacaturevideo.nl