Operator

Ik werk hier nu een jaar en ik ben zeker trots op mijn werk. Zeker als ik de pakken van Venz, De Ruijter allemaal lekker in de schappen zie staan. Mooi, strak. Ja, daar word ik blij van.

Ik ben Pascal en ik ben werkzaam bij Kraft Heinz Utrecht als operator. Wij produceren Brinta, siroop van Karvan Cevitam, Roosvicee en hagelslag van De Ruijter, Venz en ook de vlokken en geboortemuisjes. Je komt binnen en begint lekker met een bakje koffie met je collega’s, voordat je gaat beginnen. Dan ga je naar de overdracht bij de betreffende persoon aan de lijn.

Dan doe je de overdracht en dan begint eigenlijk je dag als operator. Dan ga je de controles uitvoeren en dergelijke en zorg je dat alles netjes en tiptop strak is. Werken met een A-merk is wel zo leuk omdat heel veel mensen het kennen en heel veel mensen geven complimentjes over hoe lekker het is en dat soort dingen. En ik heb tot nu toe alleen maar leuke feedback gehad. Ja, ik ben kok geweest ja, klopt! Dat was allemaal heel kleinschalig.

Nu werk ik in de voedselindustrie bij Kraft Heinz en dat is allemaal veel meer en supervet!

Vacatures operator bij Kraft Heinz

Doorgroeimogelijkheden

Kraft Heinz is een mooie, solide werkgever, die mensen zekerheid kan bieden. Wanneer wij medewerkers in dienst nemen, dan doen we dat graag voor een lange termijn. Wil jij jezelf ontwikkelen, dan zijn er kansen om door te groeien.
Privacy Disclaimer
www.robertbuning.nl | www.vacaturevideo.nl